thailändsk dejtingsida Svartanatt – Starry Eagle Eye

inledningsfras nätdejting

om dejtingsajter Med öppningsspåret The Children of Revival så har thailändsk dejting Svartanatt skapat ledmotivet till en hel musikrörelse. Antalet nya band som tar inspiration och energi ifrån sextio- och sjuttiotalets rockscen börjar bli så pass många att man kan tro att genren ”retrorock” snart är överbefolkad men icke då! Det finns gott om svängrum för fler band och här i Sverige verkar vi ha extra bördig rockmylla med tanke på alla band som poppar upp. Svartanatt är ett av dessa band och även om den självbetitlade debuten för två år sedan inte lämnade några djupare fåror i myllan så var det ändå ett trevligt och väl svängande alster. På uppföljaren Starry Eagle Eye som nu har anlänt så har de dock växt till sig rejält. Ja, det både låter och känns som samma fotspår som debuten men, det är tydligare melodier och starkare låtar. Då som nu tänker jag på ett hammondförstärkt dejtingsajt för unga under 18 Thin Lizzy med sentida dejting i norrland The Hellacopters tillbakalutade attityd samt den psykedeliska sidan av bra dejting appar The Beatles. Det är smått dansant och med hjälp av de snygga balladerna Wolf Blues och Universe of… så har de nu fått till en bra dynamik. Bäst i mitt tycke blir de med populäraste dejtingsajter Deep Purple-rökaren Duffer och dejta hur ofta träffas Rose Tattoo-osande avslutningen Black Heart men som helhet är detta ett mycket starkt album. Ja, det finns väldigt många olika influenser men, de syr ihop det på ett väldigt bra sätt. Svartanatt visar med Starry Eagle Eye att de inte tänkt vara ett band i mängden utan de siktar mot toppen och det skall bli ett nöje att följa deras utveckling.

Svartanatt – Starry Eagle Eye
nätdejting att tänka på The Sign Records

  1. The Children of Revival
  2. Wrong Side of Town
  3. Starry Eagle Eye
  4. Duffer
  5. Wolf Blues
  6. Hit Him Down
  7. Universe of…
  8. The Lonesome Ranger
  9. Black Heart

telefondejt presentation för dejting

dejta i malmö hur lång tid dejtar man

vi har dejtat i 3 månader hur länge kan man dejta

dejtat i 3 månader  

prata i telefon med dejt Betyg: 8/10

e3 date Ulf Classon

Kommentera