dejta på nätet forum Beth Hart & Joe Bonamassa – Black Coffee

bästa dejtingsidan för seriösa

bästa dejtingsidan Tjugofyra sekunder hinner seriös dejting gratis Joe Bonamassa och bandet spela innan sångerskan seriös dejtingsida för unga Beth Hart proklamerar ”I said, well now’s your chance, if you wanna dance…” och festen är igång! Give it Everything You Got skriven av en seriös dejtingsida Edgar Winter är en perfekta öppningslåt med kraftfull soul som möter tung rock och har en gnutta funk i botten samt en härlig blåssektion som tar ton. Kan det till och med vara bättre än originalet från dejta online gratis Edgar Winter’s White Trash debutalbum? Den frågan kan man faktiskt ställa sig många gånger medan man lyssnar på duons tredje studiogiv. Tillsammans med exempel på bra presentation dejting Kevin Shirley vid producentspakarna samt ett knippe supermusiker som uppbackning så får låtar av bland andra seriösa dejtingsajter ryssland Etta James, svenska dejting appar Ella Fitzgerald och elaine eksvärd nätdejting Kansas Joe McCoy nämligen nytt liv. Ljudbilden är kraftfull men ändå luftig och varm så alla medverkande får plats att höras. Sångerskan Beth Hart med sin kraftfulla och vibrerande stämma tar i med hela själen och blåser nytt liv i låtar som dejta på gotland Lucinda Williams Joy och fungerar dejtingsidor LaVern Bakers Soul on Fire. Jämte sig har hon bluesens just nu största affischnamn i form av Joe Bonamassa vars gitarrspel glöder och imponerar lite extra i låtar som Etta James Damn Your Eyes. Som bäst är de i öppningsspåret och i LaVern Baker Saved vilket är en gospelfest som förvandlas till rena rama väckelsemötet! Där tidigare album med duon har känts aningen spretiga och löst sammansatta så är Black Coffee genuin och genomarbetad. Det kan kanske bero på att de flesta av låtvalen i grunden är soullåtar? Oavsett så blir de i detta gängs händer en kokande och matig blues/soulgryta som svänger något hejdlöst. Kort och gott en skiva man blir glad av och fasen vet om jag inte blir lite sugen på att dansa också?

Beth Hart & Joe Bonamassa – Black Coffee
dejtingsidor som fungerar Provogue Records/Mascot Label Group

seriös gratis dejtingsajt 1. Give it Everything You Got
2. Damn Your Eyes
3. Black Coffee
4. Lullaby of the Leaves
5. Why Don’t You Do Right
6. Saved
7. Sitting On Top of the World
8. Joy
9. Soul on Fire
10. Addicted

bra dejtingsajt presentation  
nätdejtingsidor gratis

date l appel du large baudelaire bästa dejting appen 2014

dejta på nätet tips  

dejta på nätet flashback Betyg: 8/10

jdate iphone app Ulf Classon

Kommentera