dejting helt gratis antivirus The Quireboys – Leaving Trunk EP

dejtingsajt för fula namn

dejtingsajt sport fotboll Brittiska pubrockkungarna i dejtingsajt elit lyrics The Quireboys skall bli med bluesalbum. Lite senare i höst kommer nämligen nya skivan White Trash Blues men redan nu får vi ett smakprov i form av EP:n Leaving Trunk och det låter mycket lovande! Att de alltid har varit bevandrade i de blå tonerna vet vi men nu tar de ut svängarna rejält och ger sig i kast med några riktigt klassiska bluesstänkare.

dejting helt gratis ziehen dejtingsajt för fula hertiginnan Sleepy John Estes (1899-1977) Leaving Trunk (mest känd i nätdejting undersökning frågor Taj Mahals version från 1967) är en taktfast och medryckande sak i grunden men i Quireboys utförande, och med Spikes hesa stämma som extra krydda, blir den ett bluesrockigt och sensuellt musikaliskt party! dejting för asexuella Muddy Waters (1913-1983) Champagne and Reefer är så mycket klassisk blues det kan bli men samtidigt är lyriken en önskelista till ett dekadent party. Detta tar britterna fasta på när de höjer tempot en aning och återigen klär musiken i sin egna rockskrud. Denna låt samt tredje och sista spåret Rollin’ and Tumblin’ är exklusiva för denna EP samt odödligförklarade av just Muddy Waters. Det må vara dejting på nätet gratis lätta Hambone Willie Newbern (1901-1965) som står som urskapare av Rollin’ and Tumblin’ men den har gjorts i så många versioner så det är svårt att hålla koll på alla. Min favoritversion är till exempel inspelad i en avskalad variant av dejting helt gratis virusprogram North Mississippi Allstars. The Quireboys gör sin tempostarka version lika bra, om inte bättre, än de flesta när de adderar härlig slidegitarr och snygg orgel.

helt gratis nätdejting exempel Efter att ha tagit del av detta oerhört härliga smakprov så inser jag att även om The Quierboys skall bjuda oss på blues så kommer de inte kunna släppa på sina rockgener. Det blir bluesigare men inte bara blues. Kommande White Trash Blues kan bli en bluesrockexplosion av hejdundrande mått om de fortsätter i samma stil som på denna EP. Det är medryckande, det är jordnära, det är sexigt och med Spike vid mikrofonen så blir det väldigt personligt. Jag är taggad på blues med Quireboys!

The Quireboys – Leaving Trunk EP
dejting helt gratis virusskydd Off Yer Rocka Recordings

dejting på nätet gratis youtube 1. Leaving Trunk
2. Champagne and Reefer
3. Rollin’ and Tumblin’

dejting på nätet gratis yrkesutbildningar date 30 year old man
date 30 year old guy

dejt expert  

dejting 55 plus jobb Betyg: 9/10

dejting 55 plus jobs Ulf Classon

Kommentera