nätdejting funkar det discovery Brimstone – Mannsverk

Brimstone_Artwork
Brimstone – Mannsverk

dejta bisexuell blogg Hoppsan Hejsan! Här förflyttar vi oss raskt tillbaka till sent 60-, tidigt 70-tal med hjälp av norska bandet gratis nätdejting för unga jobb Brimstone, tidigare kända som ”Brimstone Solar Radiation Band”. Deras 4:e album Mannsverk är en nostalgisk resa bakåt till rötterna. dejtingsidor för rika lyrics Musikaliskt rör vi oss i gränslandet mellan progg-rock och progressiv rock med en brygd som är återvunnen av felfria rester från Festen på gärdet, Woodstock, Canterburyscenen och Krautrocken.

gratis dejtingsidor 2015 inschrijven Den analoga ljudbilden, det jazziga groovet och sättet de fyra norrmännen spelar på klär musiken i polaroidblekt skimmer. Torra cymbaler och tung, lite fuzzanstruken bas sätter igång maskineriet. En melodislinga på gitarren, lite som när dejta bisexuell wiki Kebnekajse jammade loss kring en gammal folkmelodi. dejta japanska män Rolf Edvardsens röst och sångmelodier återkallar annorlunda dejtingsidor flashback Robert Wyatt eller i vissa stunder dejt znacenje vremena Torkel Rasmusson från gamla fina dejta ryska män Blå Tåget (Staten och kapitalet, ni vet). Det är inte skönsång, men personligt och bidrar till retrokänslan.

date znacenje En arsenal av klassiska keyboards, hanterade av dejting rika män Øyvind Grønner, plingar och plongar, fyller ut och stöttar upp. Orgeln frustar, mellotronen morrar och de metalliska tonerna från Fender Rhodes sveper in paketet i en tidstrogen ylletröja som värmer så välbekant. Hela albumet genomsyras av en lättsam, lite uppsluppen avspändhet utan krav på snabba ryck. Men visst svänger Brimstone – det är inte någon introvert raga med beslöjade ögon vi serveras.

gratis dejtingsidor 2015 biljetter ”..merparten av låtarna håller dock god klass och blandar det jazz-psykedeliska med pigga melodislingor och pop-pastejer på ett charmigt sätt.”

gratis dejtingsidor 2015 ut Hela albumet är inspelat i Brimstones egen studio, med mycket analog vintage-utrustning, vilket gjort det möjligt för kvartetten att göra precis vad de vill. Merparten av låtarna hamnar mellan fyra och sex minuter med ett par längre undantag. Tyvärr är plattans längsta låt, Sjö och Land inte så spännande. Det psykedeliskt suggestiva räcker inte till när klockan passerar 10-minuterssträcket och det börjar gå på tomgång. Men merparten av låtarna håller dock god klass och blandar det jazz-psykedeliska med pigga melodislingor och pop-pastejer på ett charmigt sätt. Flapping Lips at Ankle Hight (kul titel!) är spännande och omväxlande medan efterföljande The fixed wheel är mer rak pop med lite jönsig farfisaorgel. Så kommer The Giant Fire med akustisk Beatleskänsla. Omväxling förnöjer och Brimstone använder hela färgpaletten, låt vara med polaroidblekta nyanser. En klart positiv överraskning!

Brimstone – Mannsverk

Karisma Records

  1. A Norwegian Requiem
  2. Rubberlegged Man
  3. Voodoo
  4. Flapping Lips at Ankle Height
  5. The Fixed Wheel
  6. The Giant Fire
  7. Sjø & Land
  8. This is the Universe

nätdejting svd valkompass dejting helt gratis virusskydd

dejting helt gratis youtube Betyg 7/10

dejting helt gratis yrkesutbildningar Hans-Åke Höber

Kommentera